CHP’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI
 CHP Başiskele İlçe Başkanı Sezai Solak ve Başiskele Belediye Başkan Adayı Aysun Kılınç’ın ev sahipliğinde dün 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği olarak öğretmenlere parti binasında kahvaltı programı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele İlçe Başkanı Sezai Solak ve Başiskele Belediye Başkan Adayı Aysun Kılınç’ın ev sahipliğinde dün parti binasında kahvaltı programı düzenlendi. Milletvekili Haydar Akar ve eşi Esma Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, çok sayıda öğretmen ve davetlinin katıldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen kahvaltının ardından 60 öğretmene karanfil hediye edildi. Milletvekili Haydar Akar’ın eşi Esma Akar’da karanfil alanlar arasındaydı.

“ÖĞRETMENLERE DEĞER VERİLMİYOR”


Kahvaltı programında açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Sezai Solak, “Öğretmenler, milletimizin eğitim seviyesini yükseltmeyi kendine hedef edinmiş cesur savaşçılarımızdır. Ama ne yazık ki öğretmenlerimize yeteri kadar değer verilmiyor. CHP iktidarıyla öğretmenlerimize de sahip çıkılacak” dedi. Solak’ın ardından konuşma yapan Aysun Kılınç ise, “Bu öğretmenler gününü ne yazık ki yeterince mutlu geçiremiyoruz. Çünkü öğretmenlerimiz haklarını alamıyor. CHP ile birlikte daha mutlu öğretmenler günleri yaşayacağız” diye konuştu.

“ATANAMIYOR DEĞİL, ATANMIYOR”

Aysun Kılınç’ın ardından sözü Milletvekili Haydar Akar aldı. Akar, “Yine buruk bir öğretmenler günü yaşıyoruz. Bugün öğretmenlerimiz atanamıyor diyorlar. Öyle bir şey yok. Mevcut hükümet öğretmenlerimizi atamıyor. En büyük sıkıntımız bu” şeklinde konuşan Akar, “30 Mart’ta Başiskele’yi dönüştürebilirsek Türkiye’yi dönüştürebiliriz. Başiskele çok önemli bir bölge. İlçe başkanımız ve belediye başkan adayımızla birlikte hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Başiskele’de iddialıyız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“İÇİNİZDEN GELİYORSA KUTLAYIN”

Kahvaltı programında son sözü alan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, öncelikle Öğretmenler Günü’yle ilgili konuşarak, “Bu Öğretmenler Günü’nü içinizden geliyorsa kutlayın. Ama içinizden kutlamak gelmiyorsa hesap sormaya hazır olun” dedi. Başiskele’nin özel bir alan olduğuna işaret eden Kuşkan, “Başiskele Cüppeli Ahmet Hocaların, Şevket Kazanların çalışmalarını yürüttüğü özel bir alandır. Bu alanda başarılı olmak çok zordur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817