CHP’Lİ GENÇLER BAŞARI SÖZÜ VERDİ
 CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni atanan Ercan Yanıktaş, ilk toplantısını İlçe Başkanı Tuğman Kayalı nezaretinde yaparak, seçim çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyeleri ile istişare görüşmesi yaptı. Tuğman Kayalı, başlangıcında katıldığı toplantıda, Başkan Ercan Yanıktaş’a ve yönetimine başarılar diledikten sonra ayrıldı. Toplantıyı devam ettiren gençler, 1 Kasım Genel seçimlerinde, partinin oylarını ve milletvekili sayısını arttırmak için canla başla çalışma sözü verdiler.

Oldukça kararlı gözüken gençler, özellikle ilk kez oy kullanacak genç kitleye ulaşabilmek için yapılacak çalışmaları, bir önceki seçimde kaybedilen oyları geri almak için izlenecek yolları konuştular. Çalışma sözü veren gençler, mahallelerindeki ziyaretlerle saha çalışmalarına başladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817