CHP’li kaplan “Utanç Duvarı”nı İnceledi: “Talep değil ideolojik“
Önceki gün fırtınada yerle bir olan tahta paravanların, belediye ekipleri tarafından yeniden dikildiğini gören Kaplan, büyükşehir belediyesinin bu uygulamasını sert bir dille eleştirdi. Söz konusu plajın, talepten değil ideolojik nedenlerden kaynaklandığını belirten Kaplan, “İstekten dolayı olduğu kanaatinde değilim. Toplumu ayrıştırmak ve kutuplaştırmak için yapılıyor. Eğer kadınlar plajı talebi varsa, o insanların evlerinin önünde değil daha uygun koşullarda yapılmalı. Sözde kadınlar plajı ama ne tuvalet var, ne de soyunma kabinleri. ‘İnsanların talebi var` demek için dışarıdan araçlarla insanlar getiriliyor. Bu doğru bir uygulama değil, insanların ayrıştırılmaması ve kutuplaştırılmaması gerekiyor” dedi.
 

ESKİ BELEDİYE BİNASINI ONARSINLAR
Kaplan, Büyükşehir belediyesini halkın taleplerini yerine getirmemekle suçlayarak, “Eğer halkın talepleri söz konusuysa Karamürsel`in girişinde Atatürk`ün 1933 yılında ayak bastığı eski belediye binasını onarsınlar. Halkın öyle bir talebi var. Sayın Karaosmanoğlu bu talepleri neden görmezden geliyor” şeklinde konuştu.
 

KARAMÜRSELLİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
CHP Kocaeli Milletvekili M.Hilal Kaplan beraberinde CHP Karamürsel ilçe örgütü ile birlikteKaramürsel`de vatandaşlarla hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Çay bahçesi ve öğretmenevinde vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekili Kaplan halkın yaşadıkları sıkıntıları not aldı. Vatandaşlar özellikle Karamürsel Devlet Hastanesinde doktor eksikliği yanında cihaz eksikliği nedeniyle çevre ilçelerdeki hastanelere giderek tedavi olduklarını aktardılar. (bizimkocaeli)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817