CHP'li vekil Kaplan: “Büyükşehir  P Plaka Borsası Yaratmış”
CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli'nin 7 ilçesinde demokratik ve şeffaf bir ön seçim yapıldığını belirterek, "Bu beklentinin içinde olan Gebze'de de önümüzdeki süreçte ön seçim yapılacak" dedi.  

Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Kocaeli'de tek adayın olmadığı yerlerde eğilim yoklaması yapılmasına yönelik karar aldıklarını söyledi.  

Gebze'de ismi bilinen ancak partiye üye olmayan bir isimle görüşülmesinde yarar olduğunu belirten Kaplan, "Biz de il ve ilçe başkanlarımın, genel merkezimizin bilgisi dahilinde bu isimle görüştük, daha sonra da süreci tamamlayıp bu konuyu noktaladık. Bu görüşme, kamuoyunun talebi ve eğilimi doğrultusunda genel merkezimizin isteğiyle yapılmıştır" diye konuştu.  

Kaplan, Kocaeli'nin 7 ilçesinde demokratik ve şeffaf bir ön seçim yapıldığını belirterek, "Bu beklentinin içinde olan Gebze'de de önümüzdeki süreçte ön seçim yapılacak. Düzeyli ve nitelikli eğilim yoklamamız diğer partilere ders olmalı. Yüzde 70-75'lik katılım oranı ve coşku, üyelerimizin 1989'dan itibaren ön seçim özlemi çektiklerini göstermiştir" ifadesini kullandı.  

"P" plaka mağdurlarının durumunu UKOME başkanına ilettiğini kaydeden Kaplan, sözlerini şöyle tamamladı:   

"Ancak başkan, 'P plaka mağdurları yok, mağdurları oynayanlar var' diyor. Şu anda 5 bin 400 plaka var ancak 800'ü halen daha alındığı halde hiç kullanılmamış. Ben diyorum ki, 'Bu ihale de bu işi yapanlara verilsin, mağduriyetleri giderilsin'. İhale bedeli 25 bin TL+KDV olan bu plakaların piyasada 60 bin lira civarında olduğu söyleniyor. Birileri zamanında çokça alıp bloke etmiş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ne yazık ki bu işin borsasının oluşmasına neden olmuş. Biz bu işin takipçisi olacağız."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817