banner2779
banner2752
banner2750

CHP'LİLER ESNAFIN DERDİNİ DİNLİYOR
 CHP İzmit İlçe Örgütlenme Komisyonunun uzun zaman önce başlattığı esnaf ziyareti programları bu hafta Turan Güneş Caddesindeki esnafları ziyaret ile devam etti. Ziyaretlerde CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban SARIGÜLLE, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz ÇAKAR ve ilçe yöneticileri Esnafların sorunlarını dinledi.

Daha önce örgütlenme komisyonu üyesi olarak bu ziyaret programlarına katılan Av. Fatma Kaplan Hürriyet bu kez İzmit Belediyesi Başkan Aday Adayı olarak örgüt yöneticilerine eşlik etti. Bekirpaşa bölgesinde yaşayan ve M. Ali Paşa Mahalle sözcüsü olan HÜRRİYET ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve örgütlenme komisyon üyeleri ile birlikte ziyaret edilen esnafların ortak dertlerini ve çözüm önerilerini birlikte değerlendirdiler.

 

Turan Güneş Caddesi Kadıköy mevkii üzerinde bulunan esnafların ortak sorunu; caddenin tamamen ölmüş durumda olması, ışıklandırmanın yetersiz olması ve caddeyi hareketlendirmek adına hiçbir hizmetin olmaması. Bu nedenle insanların artık bu cadde üzerinde yürüyemediğini ve siftahsız dükkan kapattıklarını mevcut iktidarın bu caddeyi görmezden geldiğini dile getirdiler.

 

İktidar oldukları vakit bu bölgeyi hareketlendirecek projeleri olduğunu dile getiren partililer tüm esnafı gezerek destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751