CHP’nin kurmayları bir Arada
Siyasi partiler, bu sefer ki seçimlerin çok önemli ve ortada olacağı görüşünde birleştikleri için de, belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarını çok iyi seçmeye, halkın her kesiminin kabul edeceği isimlerle liste yapmaya çalışıyorlar.

CHP Körfez İlçe’de de, isimleri her dönem konuşulan Kirazlıyalı eski Belediye Başkanı Cevdet Şahin, CHP Körfez eski İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve tecrübeli siyasetçi Fevzi Canbaz, Kirazlıyalı’da bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptılar.

CHP’nin, yerel seçimlerde Körfez’den belediye başkanlığı için aday adayları arasında geçen isimlerin bu buluşması, kurmayların bir araya gelmesi olarak değerlendirildi. CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’da açıklamalarında toplum tarafından kabul görecek listeyi yapabilen partinin belediye başkanlığını alabileceğini söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817