‘CHP’nin rüyasını AK Parti gerçeği süslüyor’
 AK Parti İzmit İlçe olağan yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında yapıldı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz önderliğinde yapılan toplantıda tüm yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu. Rutin parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda önümüzdeki hafta yapılması planlanan çalışmalarda masaya yatırıldı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Korkmaz, CHP’ye yüklendi. Ayrıca toplantıda yönetim kurulu üyeleri Başkan Korkmaz’a sürpriz yaparak doğum günü pastası kesti.

 

‘HALK HİZMET İÇİN AK PARTİ’Yİ SEÇİYOR’

Başkan Korkmaz, yönetim kurulu toplantısı öncesinde yaptığı açıklamalarda ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hatırlatarak, “Bende bir öğretmen olarak içinde olduğum camianın öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. Meclis üyeliği aday adaylığı için partiye yoğun bir başvuru olduğunun vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Partimize olan teveccüh nedeniyle ciddi bir aday adayı başvurumuz var. Halkımızın hizmet için AK Parti’yi seçmesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

 

‘CHP HALKTAN KOPUK’

Korkmaz açıklamalarının devamında CHP’ye göndermede bulunarak, “Birileri yüzde 60’ın hayalini kuruyor. Bu kente ne verdiniz ki halk size teveccüh göstersin? Bu ancak AK Parti’nin hizmetleriyle olur. Anket sonuçlarında ki oy oranlarımızda bunları gösteriyor. CHP’nin rüyasını AK Parti gerçeği süslüyor. Rüyalarında görmeleri bile onlar için bir lütuf” dedi. CHP’nin halktan kopuk olduğunun vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Köylere gidip söyleyecek bir şey bulamayınca suyu yüzde 50 indirimle köylümüze vereceğini söylüyor” dedi.

 

‘HALK CHP’YE PİRİM VERMEYECEK’

Bu durumun CHP’nin halktan kopuk olmasının bir göstergesi olarak değerlendiren Ali Korkmaz, “Zaten 2014 Mart ayı seçimleri sonrasında köylerimiz mahalle statüsüne kavuşunca yasal olarak su fiyatları şu an ki fiyatlara göre 4 te biri olacak. CHP’liler bu kenti 1990’lar zihniyetiyle bu kenti yönetmeye çalışıyorlar. Ama halkımız bu tarz siyasete ve siyasetçiye pirim vermeyecek” dedi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP’nin mecliste köylere hizmet gitmesi önergesine ret oyu vermesine de göndermede bulundu.

 

‘SANDIKLAR MİLLETİN NAMUSU’

Korkmaz, “CHP hep köylere hizmet gitmesi önergesine ret oyu veriyor hem de köylere gittiğinde köylerin hizmet almasından, mahalle olmasından çok mutluyum diyor. Bunlar CHP’nin kendi içinde ne kadar çelişkili ve AK Parti’nin icraatlarının ne kadar doğru olduğunu gösteriyor” dedi. Parti çalışmalarına da işaret eden Korkmaz, her akşam mahallelerde sandık danışma kurulu toplantılarını yaptıklarını söyleyerek, “Seçimler demokrasinin güzelliği, sandıklarda milletin namusu ve biz de bu namusu koruyacağız. İzmit ilçe olarak sandıklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.

Bunun yanı sıra 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü de unutmayan Başkan Korkmaz, kadına karşı sözlü veya fiziksel olarak yapılan tüm şiddetleri kınadığını dile getirdi. Korkmaz bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta sonu İzmit Belediyesi tarafından açılışı yapılan Cephanelik Mesire alanın töreni hakkında da değerlendirme yaparak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Toplantının geri kalan bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817