banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CHP’nin Sevilen Yüzü  Karadağ’a Yerleşti

Bir yakının daveti sonrasında Karadağ’a giden Aşkın Yunus Erdoğan, daha sonra buraya yerleşmeye karar verdi.

Sosyal paylaşım sitesinden de bulunduğu yerin çok güzel olduğunu ve işinden, çevresinden çok memnun olduğunu belirten Aşkın Yunus Erdoğan, son cümlesiyle de dönmeye niyeti olmadığını söyledi.

İlçe çalışmalarında hep ön sırada olan, gençleri yönlendiren Aşkın Erdoğan, yaşadıklarını şu cümlelerle anlatarak adeta veda etti, “ Merhaba, yaklaşık bir aydır Türkiye’den uzakta bir hayat sürmekteyim. Alıştım arada aile özlemim fazla bastırsa da her şeyin benim hayatımın daha refah içinde geçmesi için gerekli olduğunu düşündüğüm için adapte oluyorum. Daha önce hiç yapmadığım bir iş yapıyorum, herşeye yabancıyım lakin mükemmel bir patronum, genel müdürüm ve müdürüm var. Çalışma arkadaşlarım da onların düzeyine çıkabilmem adına fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Öyle huzurluyum ki hayatımda ilk defa çalıştığım yerde hakkım yenmiyor, statüye bakılmadan herkesin eşit hakları var. Kimse kimseyi hor görmüyor, tüm olumsuzluklar hep birlikte çözülüyor. Sağlığımıza, maddi manevi tüm detaylara dikkat ediliyor. Hayatımda ilk defa neden daha önce bu kararı almadığımı sorgular oldum. İyi ki böyle bir kararı verip aniden buraya gelmişim. Çok mutluyum, huzurluyum, her sabah gözlerimi dinç açıyorum, ayaklarım geri geri gitmiyor! Bugün bana ne iftiralar atacaklar, nerede hakkımı yiyecekler diye düşünmeden işe başlıyorum. Şükür ki, iş ahlakı ve iş etiği böyle bir şey.. Bir daha görüşmemek üzere..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826