Çiçekçiler Siparişe Yetişemiyor

Çiçekçiler bu özel gün için haftalar öncesinden hazırlık yapmalarına rağmen ellerinde çiçek ve çiçek sepetinin kalmadığını belirtiyorlar.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Atatürk Bulvarında yer alan Orkide Çiçekçilik sahibi Murat Kavuret,  kendilerine gelen siparişler arasında özel sepet taleplerinin yoğunlukla olduğunu belirterek, “Bu özel gn nedeniyle her bütçeyi düşündük ve bir de indirim yaptık. Bunun için her talebe ve bütçeye uygun demet, özel sepet çeşitlerimiz var. Gelen talebe göre siparişleri adres teslim ediyoruz” dedi.

14 Şubat sevgililer Günü nedeniyle fazla personelle çalışmalarına rağmen siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını belirten Kavuret, “Stoklarımızı bol tutmamıza rağmen ellerimizdeki malzeme bitmek zere. İnsanlar duygularını dile getirmek için çiçek demeti ve çiçek sepeti, fanus tr hediyeleri seçiyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817