banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK

CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK 

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Kültüre Gençlik ve Spor Komisyonu  Başkanı Fikri Işık, Hereke de yapımı devam eden köprülü kavşak ve yan yol çalışmalarını yerince inceledi. Işık’a programında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faruk Denli,  Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Abdülmuttalip Demirel ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti.  Yapışan inceleme sonrası yan yollarda trafik akışının çift yönlü akması için çalışma yapılmasına karar verildi. Yapılacak düzenleme ile kavşağın daha verimli kullanılması sağlanarak şehir içi trafiğinin rahatlaması sağlanacak.

 

CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK

Ayrıca Hereke şehir geçişinde Köy Yolu Caddesi ile Vilayet Sokağı D-100 üzerinden birbirine bağlayan üst geçidin yapımı ile ilgili son durum yerinde incelendi. Ayak tabanları yapılan üst geçidin imalatının yakın zamanda tamamlanacağı ve montajının yapılacağı ifade edildi. Işık ”B u bölgenin bölünmüş yol olması ile ilgili çok ciddi yatırımlar yaptık. Şimdi trafik akışı ve üst geçit ile ilgili çalışmalarda tamamlanmak üzere. Bölgemiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826