ÇİFT CİNSİYETLİ OLDUĞU İÇİN İNTİHAR  ETMEK İSTEDİ
 Yaklaşık yarım saat süren ikinci intihar girişimi şahsın indirilmesiyle son buldu.

İzmit’te çift cinsiyetli olduğu ve ameliyat olabilmesi için gittiği resmi kurumlardan yardım alamadığını belirten şahıs, intihar girişimin ardından ikinci kez intihar girişiminde bulundu. Alınan bilgiye göre İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan Sabancı Kültür Sitesi çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan İlker A. (24) polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan aşağıya indirilmişti. Bileklerini kesen İlker A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine, tedavisinin ardından da Saraybahçe Polis Merkezine götürülmüştü.

 

İzmit’e tedavi için gelmiş
İntihar girişiminde bulunan İlker Aydın’ın doğuştan çift cinsiyetli olduğu, ve Ankara’da bulunan bir üniversite hastanesinde tedavi gördükten sonra erkek olduğu ve ancak tedavisinin tamamlanmadan yarım bırakıldığı öğrenildi. Ayrıca İlker A., hastanede kendisinin kobay olarak kullanıldığını iddia etti. İstanbul Pendik’te yaşayan İlker A.’nın Ankara’da tedavisine devam eden doktoru Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde göreve devam etmesi üzerine İlker A. tedavisinin tamamlanması için İzmit’e geldiği ve doktorunun kendisine 1 buçuk ay sonraya gün verdiğini söylediği öğrenildi.


Esnaftan yardım isteyince
İstanbul’da simit satarak geçimini sağlayan İlker A., yanında getirdiği simitlerini İzmit’te satmak isteyince zabıta ekipleri simitlere ve simit tezgahını elinden aldı. Simitleri ve simit tezgahı elinden alınan İlker A.'nın bunun üzerine sinirlenerek Sabancı Kültür Sitesi’nin çatısına çıktığı iddia edildi. Polis merkezinde tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılan İlker A., İstanbul’a gidebilmek için esnaflardan yardım isteyince tartışma çıktı ve kendisine küfür edilince sinirlenerek yeniden çatıya çıktı.


Kiremitleri yola fırlattı
İnönü Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın çatı katına çıkan İler A., çatıdaki kiremitleri ve tuğlaları yola fırlatmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri de çatının altında şişme minder açtı. Polis ekipleri tarafından yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından aşağıya indirilen İlker A. yeniden ifade için polis merkezine götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan İlker A. daha sonra İstanbul’a gönderildi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817