“Çiftçinin Yüzü Gülecek”

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Danışması Orhan Sarıbal, Körfez ilçede köy bölgelerine konuk oldu. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın ev sahipliğindeki ilçe turuna parti il ve ilçe yöneticileri ile örgütün alt kademelerinde görev yapan partililer de katıldı.

KÖYLÜLERE SESLENDİ

Körfez ilçeye bağlı köyleri dolaşan, ziraat ve tarım konularında gelinen son nokta ile ilgili köy halkından bilgiler edinen Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, iktidara gelmeleri halinde köy bölgeleri için hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi. Karayakuplu ile Sipahiler Köyü Konağındaki bahçede köylülere seslenen Sarıbal, şöyle konuştu:

“MALİYET ÇOK FAZLA”

“Tarımın ne halde olduğunu biliyoruz. Biz çözüm yolunu da biliyoruz. Öncelikle çiftçimizin girdilerini düşünmemiz gerekiyor. Mazot, gübre ve tohum ücretleri çok yüksek. Sonra çiftçinin ürettiği ürünler pazara çıkarınca zorunlu bir fiyat ortaya koyuyor. Pahalı girdi ve ucuz ürün… Nasıl olacak, çiftçi nasıl geçinecek ve nasıl yeniden üretecek? Ayrıca bir de aracı var. Biz bunların hepsini kaldıracağız. Çiftçimin yüzü gülecek”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817