banner2779
banner2752
banner2750

 Çiftlere en güzel nikah hediyesi; Türk bayrağı

 Evlenen çiftlere ise iki özel hediye veriliyor; Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hayatlarını birleştirme yolunda adım atan gençleri yalnız bırakmıyor. Başkan İsmail Baran bir takım düğün cemiyetinde bulunarak hem nikâh kıydı, hem de çiftlere önemli öğütlerde bulundu. Başkan Baran ilk olarak Merve ve Bilal çiftinin düğün merasimine katıldı.


ASLA ŞÜPHEM YOK

Genç çiftin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan İsmail Baran, “Bugün burada çok hayırlı bir iş için toplanmış bulunuyoruz. Nikâhlarını kıymış olduğum Merve ve Bilal kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Körfez Belediyemiz adına Kur’an-ı Kerim ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı onlara teslim ediyorum. Teslim aldıkları emaneti koruyacaklarından hiç şüphem yok. Allah iki cihan saadeti nasip etsin” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR MUTLU OLUYOR

Katıldığı her cemiyette samimiyet ile karşılanan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, evlenenler kervanına katılan Yasemin Nur ve Yunus çiftinin de nikâhlarını kıydı. Başkan Baran genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, iki aileyi de tebrik etti. 

GENÇ ÇİFTLERİ TEBRİK ETTİ

Başkan İsmail Baran son olarak Arzu-Murat ve Beyza-Volkan çiftinin düğün cemiyetlerine katılım sağladı.  Mutlu yuvaya sahip olmanın saygı ve sevgi ile mümkün olduğu ifade eden Başkan Baran, genç çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751