banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CİĞERİMİZ YANDI 10 HEKTARLIK ALAN KÜL OLDU
Kuruçeşme TOKİ Arızlı Konutları mevkiindeki ormanlık alanda saat 17.30 sıralarında 3 ayrı noktada birden yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangına havadan 2 helikopter ve karadan da çok sayıda itfaiye aracı ve arazöz ile vatandaşlar müdahalede bulundu. Yangın, saat 19.30 sıralarında kısmen kontrol altına alındı. Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, olay yerine gelerek incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Topaca, yaptığı açıklamada, yangının yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olduğunu söyledi. Topaca, yerleşim yerlerine yönelik ciddi sıkıntının olmadığını ve yangının kısmen kontrol altına alındığını kaydetti. Topaca, yangını söndürmek için hem havadan hem karadan çalışmaların sürdüğünü aktardı. Yangının çıkış sebebine yönelik ellerinde henüz bilgi olmadığını belirten Topaca, "Söndürme çalışmaları sebebiyle henüz çalışma yapamadık. Yangını söndürmekle meşgulüz. Çıkış sebebi konusunda bugün pazar tabi herhangi bir bilgi olmamakla birlikte, bu bölgelerde piknik olabilir. Birkaç farklı noktada olduğunu söylüyor arkadaşlar. Bilgi elde edersek paylaşırız." dedi. Vali Topaca, Karaosmanoğlu ve Civelek, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826