banner2779
banner2752
banner2750

 Cimnastikçiler sıkı çalışıyor


Sekiz ay önce faaliyetlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Cimnastik ekibi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ferdi branşlara ağırlık veren mavi beyazlılar bu yıl aldığı bir kararla Cimnastik branşında da faaliyetlere başlamıştı. Yaklaşık sekiz aydır mavi beyazlı minik cimnastikciler Antrenör Seval Aydın ve Ersin Şafak nezaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEKASEM) çalışmalarını sürdürüyor.  

 

120 CİMNASTİKCİ ÇALIŞIYOR

Çocuk gelişimi, çocukları spora özendirme, branşlaşmaya yardımcı olma, ve çocukların beceri kazanmasında büyük rol oynayan ayrıca spor branşlarının temeli olan cimnastik branşına ilgi her geçen gün artıyor. Yüz yirmiye yakın öğrenci grubunun yer aldığı çalışmalar haftanın dört günü SEKASEM’de sürdürülüyor. Cimnastikciler, öğrendikleri figür ve hareketleri uygulamaları olarak antrenörleri eşliğinde yapıyorlar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751