Çınar Çocuk Evi’nde Felsefe Dersleri Başladı

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi, 2’nci döneminde de yeniliğe açık, gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak çocuklar yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda çocukların sorgulama ve neden-sonuç ilişkisi kurma becerilerini geliştirmek adına felsefe dersleri başladı. 

YORUMLAMANIN KEYFİNİ YAŞADILAR

‘Roko’ adlı hikâye kitabını dinleyen çocuklar, kitap hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Eleştirel, yaratıcı, birlikte ve özenli düşünme becerilerinin gelişmesini hedefleyen branş dersinde çocuklar düşüncelerini ortaya koymanın ve yorumlamanın keyfini yaşadılar. Aynı zamanda soru-cevaplarla öğrenerek zihinlerini güçlendirdiler. Felsefe dersleri her hafta Çarşamba günü farklı bir hikâye ile öğretmen Hülya Poyraz eşliğinde devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817