banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Çınar Otel, Körfez’de açılıyor
 Körfez ilçede yeni bir otel daha hizmete giriyor. İlimizin ve Türkiye’nin sanayideki kalbu durumunda bulunan Körfez’e bağlı Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi bölgesinde açılacak olan Çınar Otel, 33 oda ve 55 yatak kapasitesi ile müşterilerine hizmet verecek. 3 yıldızlı olmasına rağmen 4 yıldız konforu ile müşterilerine hitap edecek olan Çınar Otel, sektöründe şimdiden çok iddialı hale geldi.

TANITIMI YAPILACAK
Kuzey Mahallesi Cahid Arif Oğlu Caddesi No: 77 D: 100 mevkiinde bulunan Çınar Otel’in tanıtımı, yarın düzenlenecek olan basın toplantısı ile yapılacak. Resmi açılış töreninin ise önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

KONAKLAMA MERKEZİ
Lüks konforu ile ile müşterilerine hizmet verecek olan Çınar Otel’de adeta yok yok. Konaklama merkezinde Türk hamamı, SPA salonu ve sauna gibi hizmetler de bulunuyor. Ayrıca otelde; Konya mutfağı Urfa ve Gaziantep illerinin yöresel yemekleri yer alıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826