ÇINAR PARK OTEL, 1. YILINI SIRA GECESİYLE KUTLADI
 Körfez'in en lüks otellerinden biri olan ve bir yıl önce hizmete açılan Çınarpark Otel, 1. yılına özel bir kutlama programı düzenledi. Düzenlenen 1. Yıl Kutlama Programında, Urfa’dan özel olarak getirilen ekip, yöreye ait Türküleriyle, sahnede canlı olarak yapılan çiğ köftesi ve şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşattılar.

Urfa yöresine ait  sıra ve ses sanatçısı  Ali Gencebay ve saz arkadaşlarının sahne aldığı Sıra Gecesi, davetlilere doyumsuz bir gece yaşattı. Canlı olarak çiğ köftenin yoğrulduğu kutlama programında, sazlı-sözlü yapılan kutlama, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Salin Çınar, Lütfü Alkan, Reşat Kavşut ve Halil Olgun isimli iş adamlarının sahibi olduğu Çınarpark Otel'in 1. yıl dönümü kutlamasına; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Kocaeli Taşköprülüler Derneği yönetimi, daire müdürleri, sivil toplum örgütü yöneticileri, sanayiciler, iş adamları ve siyasi partilerin ileri gelenleri katıldı.

 Sazın-sözün ve eğlencenin bütünleştiği gecede, organizasyonun  kusursuz olması, davetlileri oldukça memnun etti. Programı organize eden ve konuklarla yakından ilgilenen Salih Çınar ve kurum yetkilileri, gelen davetlilerle bire bir ilgilendi. Kurum Kurucu Genel Müdürü Salih Çınar, 'Bu en güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, kuruluş yıldönümümüze katılarak bizleri şereflendiren bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Programımıza gösterilen yoğun ilgi, bundan sonra yapacağımız çalışmalarımıza yön vermesi açısından çok önemliydi. Körfez'in bu tür programlara ne kadar ihtiyacının olduğunu, gecemize gösterilen yoğun ilgiden bir kez daha anlamış olduk. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da gerçekleştireceğiz. Bu en güzel ve en özel günümüzde bizlerle beraber olan herkese tekrar teşekkür ediyorum."dedi.

Urfa’dan özel olarak gelen ekibin, davul ve zurna ile yaptıkları hareketli şovlar, Ali Gencebay’ın seslendirdiği yöreye ait Türküler ve yine yöreye ait yemeklerle unutulmaz bir sıra gecesi yaşandı. Program, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817