Çınar Park’ta ikinci sıra gecesi
 Kocaeli Bölgesi'nin önemli tesislerinden biri olan ve Körfez’de faaliyet gösteren Çınar Park Otel ve Resteurant, ikinci sıra gecesini düzenledi.

Kuruluş yıldönümü nedeniyle birincisini geçtiğimiz günlerde düzenleyen Çınarpark Otel ve Resteorant yetkilileri, düzenlemiş oldukları ikinci sıra gecesinde de müşterilerine hizmet vermenin onurunu ve gururunu yaşadılar. Körfez'de ilk olan Sıra Geceleri, katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı.  İş yeri sahiplerinden Salih Çınar yaptığı açılış konuşmasında, "Hoş geldiniz, iyi eğlenceler, afiyet olsun' dedi. Daha sonra Urfa yöresine ait sanatçılar, sanatçı Ali Gencebay, davulcu Emrah Gevrek, diğer sanatçılar Ömer Şefik Gencebay, Kadir Kurtoğlu, Nail Aksoy ve Ali Ayhan’ın sazlı-sözlü olarak bir birinden güzel parçaları davetlileri hem duygulandırdı, hem de yörelerine götürdü.

 Çiğköftenin yapıldığı, yöreye ait kebap ve meze çeşitlerinin ikram edildiği sıra gecesi, gecenin ilerleyen saatine kadar devam etti. İş Yeri Müdiresi Belgin Bahtiyar Kınık ise gelen misafirlerle yakından ilgilendi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817