ÇINARLARA ZARAR VEREN MADDELER TEMİZLENDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından İzmit Yürüyüş Yolu’ndaki tarihi çınar ağaçlarına bakım ve onarım yapıldı. Tarihi çınar ağaçlarına çakılmış çivi, çelik halat ve demir gibi her türden yabancı maddeyi temizleyen ekipler, ağaçlara zarar veren materyallerden ağaçları kurtardı.

 

HER TÜRLÜ MADDE SÖKÜLDÜ

Yürüyüş Yolu boyunca tarihi çınar ağaçlarına asılı kalmış afiş, pankart gibi maddelerden temizlenen ağaçların gövdesinden çok sayıda demir materyal söküldü. Tarihi ağaçların kurumasına ve zarar görmesine sebep olan yabancı tüm maddelerden arındırılan çınarların budanması gibi bakımları da Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi ekiplerince düzenli olarak yapılıyor. Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tescilli tarihi ağaçların her türlü bakımı ve onarımıysa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817