Çınarlı’da doğalgaz konulu toplantı
 Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) ve İzgaz’ın birlikte düzenledikleri doğalgaz kullanımıyla alakalı toplantıların ikincisi Çınarlı Mahalle Konağı’nda gerçekleşti.

 

Derince Belediyesi ve İzgaz düzenliyor

Zaman zaman çeşitli toplantılara ve seminerlere ev sahipliği yapan DER-MEK bünyesindeki bilgi evlerinde bu kez Derince Belediyesi ve İzgaz bir etkinlik düzenledi. “İzgaz ziyaretinize geliyor” projesi kapsamında ilk olarak geçtiğimiz hafta Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet veren Kusachi Bilgi ve Sanat Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen İzgaz yetkilileri, ikinci toplantıyı Çınarlı sınırları içerisinde yer alan Mahalle Konağı’nda düzenledi.

 

Doğalgaz kullanımının avantajları aktarıldı

Derince Belediyesi ile İzgaz’ın ortaklaşa yürüttükleri çalışmada vatandaşlara doğalgaz kullanımının sağladığı avantajlar hakkında bilgi verilirken, vatandaşlar da merak ettikleri soruların yanıtlarını öğrenme imkanı buldu. Toplantıda İzgaz adına indrek satış sorumluları Nilgün Kelleci ve Şenol Seymen ile operasyonel pazarlama sorumlusu İlknur Batır, yaptıkları konuşmalarla salonu dolduran katılımcılara bilgi verdi.

 

Kura çekimi yapıldı, hediyeler verildi

İzgaz yetkilileri yaptıkları açıklamada projeye sağladığı destekler nedeniyle Derince Belediyesi’ne teşekkür ederek bu birliktelik neticesinde halka çok daha kolay ulaşarak, bilgilendirmede bulunabildiklerini ifade etti. Toplantının son bölümünde ise DER-MEK Koordinatörü Serkan Saka’nın çektiği kura neticesinde Fatma Tukat, Hediye Aksa ve Durdu Şimşek’e küçük ev aletlerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817