banner2779
banner2752
banner2750

Çınarlıdere’de Yaz Etkinlikleri

TÜGVA Derince Şubesi

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, davet edildiği etkinliklere katılmaya da özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Derince Şubesi'nin Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ve piknik programına katılarak, yaz okulunda eğitim gören öğrenciler ve eğitimcilerle buluştu.

Her Noktası Ayrı Bir Güzel

TÜGVA’nın düzenlediği piknik programının ardından Çınarlıdere Mesire Alanı’nı gezen Başkan Aygün, burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti. Güzel havayı fırsata çevirerek, piknik yapan vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Aygün, “İlçemizin her noktası ayrı bir güzel. Halkımızın mesire alanlarımıza gösterdiği ilgi bizleri de mutlu ediyor. Hep birlikte bu güzelliklerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751