Çınarlılı öğrencilerden anlamlı etkinlik
 Okulda programlar düzenleniyor

Türk ve İslam dünyasının en büyük mutasavvıflarından Mevlana Celaleddin-i Rumi, 743'üncü vuslat yıl dönümünde yurt içi ve yurt dışında düzenlenen farklı etkinliklerle anılıyor. Bu yıl "Birlik Vakti" temasıyla ülke genelinde gerçekleştirilecek anma etkinlikleri kapsamında Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de çeşitli programlar tertip ediyor. Okulda bütün hafta boyunca etkinlikler tertip edilen Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde organizasyondan sorumlu heyet ilçe protokolünü de ziyaret ediyor.

 

Başkan Vekili Işık’ı ziyaret ettiler

Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Erten Özge, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zeynep Arzu Açıcı, öğrenciler Mert Katkay ve Yunus Emre Binali, Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı ziyaret etti. Öğretileri ile tüm dünyada ilgi uyandıran düşünce adamı, mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi ile ilgili yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Başkan Vekili Işık, bu tür etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817