Çınarlıspor Tesisleri gençliğin hizmetinde
 Çınarlıspor Tesisleri

gençliğin hizmetinde

Derince Belediyesi’nin 1976 yılında kurulan Derince’nin en köklü takımlarından Çınarlıspor Kulübü’nün yararlanması için yaptığı tesisler, spor camiası ve gençler için büyük bir kazanım olarak nitelendiriliyor

Derince sporda çağ atladı

Amatör spora ve tesisleşmeye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın göreve geldiği günden beri sportif noktada Derince adeta çağ atladı. Bu süreçte Belediyespor bünyesindeki branş sayısını 2’den 19’a yükselirken kulüp bünyesindeki sporcu sayısı da iki binli seviyeleri yakaladı. Farklı branşlarda onlarca sporcunun milli forma ile buluştuğu Derince’de Belediyespor Kulübü dışında yer alan ilçedeki diğer kulüplerde destekleniyor. Bu süreçte ilçede yer alan diğer amatör kulüplere de büyük destek verilerek Çınarlıspor, Derince Birlikspor, Demirspor ve Çenedağspor takımlara modern tesisler inşa edildi. Bunun yanı sıra yapılan kapalı spor salonları ve amatör spor kulüplerine sağlanan malzeme yardımları ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak, sporla daha bilinçli ve daha sağlıklı bir nesil olarak yetiştirilmesi hedefleniyor.

3 katlı spor kompleksi

Derince Belediyesi tarafından son olarak Çınarlıspor Kulübü için 13 dönüm üzerine yaptırılan tesisler de modern görünümü ile adeta göz kamaştırıyor. 33 sporcunun aynı anda kamp yapma imkanı bulduğu tesisler, soyunma odaları, dinlenme odaları ve yemekhane kısmı ile komple bir spor tesisi olarak hizmet veriyor. İçersinde 8 banyo, 4 tuvalet, dinlenme odası, toplantı odası, misafirhane, başkanlık makamı, çayhane bulunan tesisler 3 katlı şekilde dizayn edildi ve Çınarlıspor camiasına hizmet veriyor. Sosyal binanın arkasındaki alana yapılan 35x65 metre ebadındaki antrenman sahasında ise futbolcular antrenmanlarını sürdürüyor. Derince’de yapılan bu modern tesiste artık son rötuşlar gerçekleştirilirken, tesisin özellikle gençlerin gelişimi için büyük katkı sağlayacağını söyleyen mahalle sakinleri de Başkan Alemdar’a teşekkürlerini iletiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817