banner2779
banner2752
banner2750

 ÇINARPARK OTEL HİZMETE BAŞLADI

Körfez İlçesi’nde, 4 işadamının ortaklaşa yaptırdıkları Çınar Park Otel hizmete başladı. Belediye ruhsatı ile hizmet vermeye başlayan Otel ve Restaurant Turizm bakanlığı’ndan ruhsat almasıyla yıldızına kavuşacak.

İlçede hizmet veren otel ve restaurant zincirine, lüks hizmet anlayışıyla katılan Çınar park Otel, hizmet anlayışı ve özellikle mutfağıyla ilçede ve bölgede tek olmaya aday.Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi Numara 77’de hizmet vermeye başlayan Çınar Park Otel, 2013 yılında inşaatına başlandı ve iç dekorasyonunda Osmanlı dönemine ait motiflere yer verildi.

Yöresel mutfak

Hizmete açılan işletme ile ilgili bilgi veren İşletme Müdürü Hüseyin Yeşil, alışılmışın aksine dünya mutfağı yerine bölgesel yemeklere yer vereceklerini belirterek, ‘’Hizmet anlayışımızdaki en önemli fark bu olacak. Yörelerden getirdiğimiz ustalarla Konya, Urfa ve Gaziantep yöresine ait yemekler müşterilere sunulacak. Otelimiz, 33  oda, 54 yatak kapasiteli, 150 kişilik restaurant, SPA merkezi ve 100 kişilik toplantı salonundan oluşuyor. Altın varak işlemeli, Osmanlı döneminin motifleriyle süslenmiş Türk Hamamıda halkımızın hizmetinde olacaktır. Otelimiz Körfez’de ilk yıldızlı restaurant olacaktır. Restaurantımız, hamam ve SPA merkezimiz halka açık olacak, ilk etapta haftada bir gün, daha sonra da talebe göre iki gün bayanlara hizmet verecek’’ dedi.

Hüseyin Yeşil, Çınar Park Otel’i ilçeye kazandıran 4 işadamının bu ve benzeri sektörlerde başarılı hizmetlere imza attıklarını belirterek, ‘’Otelimizi ilçeye kazandıran Salih Çınar, Halil Olgun ve Lütfi Alkanlar mobilya, b eyaz eşya, ev tekstili sektöründe adını duyurmuş işadamlarıdır. İsimlerinin baş harflerini alan HLS Yapı İnşaat Limited Şirketi inşaat sektöründe de önemli projelere imza atmış, 2007 yılında Muğla Fethiye’de Diana Recidace’nin yapımı ve işletmesi ile sektöre adım atmıştır. Dördüncü ortak Reşat kavşut ise daha sonra şirkete katılmıştır. Otelimiz  her türlü ses ve ısı yalıtımı ile düzenlenmiş, yan tarafta ve ön kısımda hazırlanan 65 araçlık oto parkına sahiptir. Otelimiz ve çevresi 24 saat açık olan mobese kamerası ile izlenerek müşterilerimizin can ve mal güvenliği takip edilmektedir’’ dedi.

İlçeye ayrı bir sosyal hava katması beklenen  Çınar park Otel, ilk etapta belediye ruhsatı ile hizmete başladı. Otelin resmi açılışı Mart yerel seçimlerin den hemen sonra görkemli bir törenle yapılacak.

Otel Müdürü Hüseyin Yeşil Konya doğumlu, Antalya Dedeman başta olmak üzere Kars Karabağ, Konya Grand ve Ramada Plaza’xda hizmet vermiş.


 Otelin hizmet sloganı ise ‘’Sizin için çok şey düşündük’’ olarak tespit edildi.


Otelin en meşhur yöresel yemeklerinden Etli Ekmek çok beğenildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751