ÇINARSPOR’DAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR
 

ÇINARSPOR’DAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

İzmit sınırları içerisindeki amatör spor kulüplerine büyük destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, spor kulüplerini de sık sık ziyaret ediyor. Doğan son olarak Tüysüzler Çınarspor Kulübü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

AMATÖRE 15 BİN LİRA

 

Tüysüzler Mahalle Muhtarı Selahattin Harata, Ak Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yıldız, Ak Parti Mahalle Temsilcisi Ferit Balki, Tüysüzler Çınarspor Kulübü Başkanı Ali Demirci ve mahalle sakinlerinin katıldığı ziyarette amatör spor kulüplerine büyük önem verdiğini ifade eden Doğan “göreve geldiğimiz günden bu güne kadar amatör spor kulüplerimize yaklaşık 15 milyon liralık yatırım yaptık. Spora yapılan yardımlar geleceğe birer yatırımdır. Cephanelikteki spor kompleksi şimdiye kadar ülkemizde bir ilçe belediyesinin amatör spora yaptığı en büyük yatırımların başında gelmektedir. Amatör spor kulüplerimize desteğimiz sürecek. Biz tüm amatör spor kulüplerinden branşlarını arttırmalarını istiyoruz” dedi.

 

İZMİT’İN HER YERİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ

 

İzmit sınırları içerisinde yer alan 52 mahallenin her birine ayrı önem verdiklerini ifade eden Başkan Doğan, Tüysüzler Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. "İzmit Belediyesi olarak en büyük parkı ve en büyük mahalle konağı buraya yaptık. En fazla asfalt ve parke yapımını yine Tüysüzler Mahallesi'ne gerçekleştirdik. İzmit’in her yeri birbirinden değerli. Her yere eşit ve adaletli hizmet sunmaya devam edeceğiz " diyen Başkan Doğan hizmet için gücü halktan aldıklarını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817