Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi
 Derince D-100 Karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine gelen 22 yaşındaki Ali Eren Koç’un ölümüne, 15 yaşındaki İsmail Can Canbaz’un ise ağır yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 6 kişi adliyeye sevk edildi.

 

Derince D-100 Karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin ölümüne bir kişinin ise yakalanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Derince D-100 karayolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında bıçak ve sopalarla birbirine saldıran kalabalık grubu ayırmak üzere olay yerine gelen 22 yaşındaki Eren Koç isimli genç göğüs bölgesinden, 15 yaşındaki İsmail Can Canbaz ise sırtına isabet eden bıçak darbesiyle yaralanmıştı.


Toprağa verilmişti
Ambulansa alınan Ali Eren Koç, İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirirken İsmail Can Canbaz ise başka bir ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Derince Çınarlı Mahallesi Olcay Sokak adresinde ikamet eden İsmail ile Songül Koç çiftinin 4 çocuğundan biri olan Ali Eren Koç'un cenazesi Derince Yıldızevler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Yeni Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.


6 kişi adliyeye sevk edildi
Asayiş Şube Müdürlüğü ve Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan soruşturmada kavgaya karışan 16 kişi gözaltına alındı. Yaşları 18’den küçük olan şüphelilerin ifadeleri Cumhuriyet Savcısı tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alındı. Gözaltına alınan 16 kişiden 10’u ifadelerinin ardından serbest bırakılırken cinayet zanlısı olduğu öğrenilen K.Ç., (17) ile beraberindeki O.G. (17), O.T. (17), V.A. (17), F.S. (17) ve A.S.Y. (17) isimli şahsılar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817