Cinayet Zanlısı Heryerde Aranıyor
Dün Gölcük`te işlenen cinayetin zanlısı Celal Ş. Her yerde aranıyor. Celal Ş., dün Gölcük Dumlupınar Mahallesi`ne bulunan evine gelerek annesi ile evde bulunan Nail Görk isimli şahsı kafasından vurarak öldürmüştü. Tabanca ile, annesi Sevim Ş.`yi de karın ve kasıklarından vuran şahıs olay sonrası otomobille kaçarak uzaklaştı. Zanlının olay yerinden kaçması üzerine polis alarma geçerek zanlıyı her yerde aramaya başladı. 
 
24 SAAT NÖBET
Olayda, oğlu Celal Ş. tarafından kasıklarından ve karnından vurulan Sevim Ş.`nin Gölcük Devlet Hastanesi`ndeki tedavisi sürüyor. Polis ekiplerinin, Celal Ş.`nin hastaneye gelerek annesine saldırma ihtimaline karşı yaralı kadının başında 24 saat nöbet tuttuğu öğrenildi. Öte yandan Sevim Ş.`nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
BABA YOKTU
Olay sonrası, görgü tanıkları zanlının cezaevindeki babası Cemal Ş.`nin de olay yerinde olduğunu iddia ederken, Cemal Ş.`nin olay anında halen cezaevinde olduğu öğrenildi. Cemal Ş.`nin cinayet işlendikten saatler sonra akşamüstü saat 16.00 sıralarında cezaevinden ayrıldığı öğrenildi. Cezaevinden gelen baba, cezaevinden çıktığı saati de belgelendirerek savcılıkta ifade verdi. Cemal Ş.`nin söylenenlerin aksine, maktul Nail Görk`ün arkadaşı olmadığı öğrenilirken, babanın maktulü tanımadığını iddia ettiği bildirildi.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817