banner2779
banner2752
banner2750

Cinayet Zanlısı Teslim Oldu

Gölcük`te, annesi ile aynı evde bulunan Nail Görk`ü tabancayla vurarak öldüren katil zanlısı Celal Ş., teslim oldu. işlediği cinayetin ardından kayıplara karışan Celal Ş.`nin Gölcük Saraylı Mahallesi`nde olduğunu tespit eden ekipler Celal Ş.`nin saklandığı eve geldi. Polis ekiplerini gören Celal Ş. Polislere teslim oldu. Velal .`n.n cinayeti işlediği sırada yanında olan Faruk G.  isimli bir kişi daha polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

Olayda, oğlu Celal Ş. tarafından kasıklarından ve karnından vurulan Sevim Ş.`nin Gölcük Devlet Hastanesi`ndeki tedavisi sürüyor. Polis ekiplerinin, Celal Ş.`nin hastaneye gelerek annesine saldırma ihtimaline karşı yaralı kadının başında 24 saat nöbet tuttuğu öğrenildi. Öte yandan Sevim Ş.`nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası, görgü tanıkları zanlının cezaevindeki babası Cemal Ş.`nin de olay yerinde olduğunu iddia etmişti ancak Cemal Ş.`nin olay anında halen cezaevinde olduğu öğrenildi. Cemal Ş.`nincinayet işlendikten saatler sonra saat 16.00 sıralarında cezaevinden ayrıldığı öğrenildi. Cezaevinden gelen baba, cezaevinden çıktığı saati de belgelendirerek savcılıkta ifade verdi. Cemal Ş.`nin söylenenlerin aksine, maktul Nail Görk`ün arkadaşı olmadığı öğrenilirken, babanın maktulü tanımadığını iddia ettiği bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751