Cinayete Ramak Kalmış

Alınan bilgi ve iddialara göre cadde üzerinde büfe işleten S.H.K.  (29) bilinmeyen bir nedenle tartışan E.P.  (22), aracından çıkarttığı pompalı tüfeği doğrulttu, sonrasında da havaya ateş ederek kaçtı.

Silahla ateş edildiği yönünde gelen ihbar sonrasında olay yerine giden polis ekipleri konuyu araştırmaya başladılar. Görgü şahitleri ve kamera görüntüleri ile olayda ki aracın plakası tespit edildikten sonra şahsın E.P. olduğu belirlendi.

Şahsın adresine savcılık kararı ile gidilerek yapılan sorgu sırasında E.P. kullandığı pompalı tüfeği polise teslim etti ve alkolün etkisi ile olayı yaptığını söyledi.

Polisin başarılı çalışması sonrasında yakalanan ve sorgusu tamamlanan E.P, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817