banner2779
banner2752
banner2750

CİNAYETiN NEDENİ BELLİ OLDU

Pazar günü Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 40 Merdivenler Mevkii’nde işlenen korkunç cinayetin neden belli oldu.

İddialara göre, iş arkadaşı olan iki kişi arasındaki alacak verecek nedeniyle başlayan kavga, bir kişinin ölümüne, bir kişinin de cezaevine girmesine neden oldu.

Karamürsel 4. Temmuz Mahallesi 40 Merdiven mevkisinde Serhat Yılmaz (23) ve iş arkadaşı Doğan K.Ç. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Doğan K.Ç., Yılmaz’ı 3 yerinden bıçakla yaralamıştı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı Yılmaz'ı alarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırmış ancak tüm çabalara rağmen genç adam kurtarılamamış ve kalbine aldığı bıçak yarası nedeniyle de vefat etmişti.

 Olay yerinden firar eden Doğan K.Ç, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 Temmuz Mahallesindeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. İddialara göre, Doğan K.Ç.’nin öldürdüğü Serhat Yılmaz ile aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu ve bu nedenle tartışmanın başladığını öne sürdü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Doğan K.Ç. Karamürsel Adliyesine sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751