Civelek : AK Parti’yi dünya tanıyor!

Körfez’deki istişare toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, partilerinin ününün Türkiye’yi aştığını belirterek, “AK Parti’nin büyüklüğünü dünya kabullendi” dedi

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısı, önceki akşam Kasr-ı Çakır Restaurant’ta düzenlendi. İlçe Başkanı Engin Koyun ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı toplantıya AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçe kadın ve gençlik kollarının başkanları ile partililer katıldı. Yemekli olarak organize edilen istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan ev sahibi Engin Koyun şu ifadeleri kullandı:


TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR 


Programda ilk olarak konuşan ilçe başkanı Engin Koyun sözlerine, partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı. Koyun yaptığı konuşmada, “Aldığımız başarı benim ya da bir başkasının değil, burada olan partililerimizin başarısıdır. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman çalışarak bugünlere geldik. Körfez`e yapılan yatırımlarla birlikte Körfez`imiz yaşanabilecek en güzel yerlerden biri haline geldi. Sahillerimiz de birleşti ve halkımız artık huzur içinde kaliteli bir yaşam sürüyor” dedi.


PEHLİVAN : YEREL KALKINMA HAMLEMİZ DEVAM EDECEKTİR

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve il başkanı Mahmut Civelek te konuşmalarına, teşkilatlara teşekkür ederek başladı. Pehlivan, “2004 yılında ‘yerel kalkınma başlıyor` diye çıktık yola. O günden beri tüm teşkilatlar olarak özverili bir çalışmayla büyük başarılar elde ettik. Bundan sonra da bu böyle olacaktır” derken, il başkanı Mahmut Civelek, “Bizler çalışmalarımız 3Z prensibi ile yapıyoruz. Bunlar; zarafet, ziyaret ve ziyafet üçlüsü. Bundan sonra da kaliteli işler ve siyasetimizle, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

KOYUN : BİZ BÜYÜK BİR TEŞKİLATIZ!

“Bugün partimizin başarısını herkes biliyor. Kocaeli ve Körfez’de hatta tüm Türkiye’de yaptıklarımız başardıklarımız, herkese doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu başarı birimlerin değil, teşkilatlarımızın başarısıdır. Bu başarının devamı ise önümüzdeki yerel seçimler olacak. Parti olarak ilk günden bu yana kadar hep onurlu bir duruş sergiledik. Partimizin önü zaman zaman kesilmek istendi. Ancak tüm bunlara rağmen yolumuza devam ettik. Hep birlikte olup birbirimizi kenetlenirsek, yolumuza devam ederiz.”

CİVELEK : DÜNYA KABULLENDİ!

İl Başkanı Mahmut Civelek ise AK Parti ile birlikte Türkiye’nin kaderinin adeta değiştiğini  de belirtti. Civelek, “Parti olarak Türkiye’de birçok başarıya imza attık. Kocaeli’nde ise yaptığımız çalışmalar tüm ülkeye örnek oldu. Sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Bizler bugün için değil her zaman seçim varmış gibi hareket ediyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. AK kadrolar olarak yaşadığımız bu zorlu sürecin üstesinden geleceğiz Başarımızı birliğimizden ve gücümüzden alıyoruz. Buradaki topluluğa baktığımda bunu rahatlıkla görebiliyorum” dedi.



Koyun ve yönetimi misafirlerini kapıda karşıladı. Koyun mükemmel bir şekilde ev sahipliği yaptı



Ak Partinin kurucuları, eski delegeleri, eski meclis üyeleri, eski ve yeni meclis üyelerinin katıldığı proğramda dilek ve temenniler kısmında İl başkanına sorular yöneltildi.



Açılış konuşmasını Engin Koyun  yaptı. Davetimizi kırmayıp geldikleri için tüm kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim. dedi.


















Başkan Koyun Meclis Üyeleriyle bizzat kendi ilgilendi




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817