Civelek Başiskele adayını ilan etti

 

 Başiskele Belediyesi Başiskele'yi güzelleştirmeye, yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor

 

Çevreye bakımlı, çocuklara güvenli sosyal alanlar sunan Başiskele Belediyesi yapımına kısa süre önce başladığı Döngel Mahallesi Şelale Park’ı düzenlenen törenle mahalle halkının hizmetine sundu.

 

Ailelere dinlenebilecekleri sosyal alanlar, çocuklara güvenle oyun oynayabilecekleri çocuk parkları oluşturmaya devam eden Başiskele Belediyesi en yeni parkını Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi’nde açtı. Şelale Park açılışı Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

 

MAHMUT CİVELEK: “HÜSEYİN AYAZ ÇOK BAŞARILI BAŞİSKELE’DEN ADAY ADAYI BEKLEMİYORUZ”

 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek konuşmasında açılışın hayırlı olması dileklerinde bulundu. Kocaeli’de artık her yer yeşil. Başiskele Belediye başkanımıza, meclis üyelerine ve ekibine teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Her bir ilçemize, köyümüze teker teker ulaşıyor. Yerel seçimler yakın 1 Kasım’da başvuruları kapatıyoruz. Henüz Başiskele’den gelen yok. Başkan Hüseyin Ayaz çok başarılı, ekibi de başarılı, teşkilat ile uyumu da güzel. Biz Başiskele’den aday adayı beklemiyoruz. Onun için pekte gelen olmayacak gibi dedi. Bu millet tek yürek oldukça bizi top sindiremez. Bize hiç kimse bir şey yapamaz. Başiskele’de tencere tavacılar, boyacılar yok. Başiskele’ye giremiyorlar. Başka yerlerde var. Bizim birlik beraberliğimizi bozmak için uğraşanlar var. Her şey bitmiş değil. Allah onlara fırsat vermesin. Başbakanımız bir paket açıkladı, artık yaşam tarzımıza müdahale olamaz, darbeler olamaz. Mart ayında yapılacak seçimleri sıradan bir seçim olarak görmeyin. Hem genel hem ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Buradaki gücümüz Cumhurbaşkanımıza destektir. Burada görüyorum Hüseyin başkana büyük ilgi var bu ilgi daha da fazla olmalı yüzde 80 i geçmeli. dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817