Civelek Gençlere Konuk Oldu

Türkiye’ye örnek projeler yapıyoruz.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ‘Gençlik kollarımız, gerek il bazında gerek ilçeler bazında Türkiye’ye örnek oluyor.  Türkiye’de ilk kez yapılan pek çok çalışmaya imza attık. ‘Gençsen bizimlesin’ sloganıyla Kocaeli’deki bütün gençlere ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece seçim dönemi değil, her zaman çalışıyoruz. İl gençlik kollarımız ve ilçe gençlik kollarımızla geniş bir aileyiz.’dedi.

‘Gençlik Kollarının hizmetleri önemli’

Gençlik kollarının önemine değinen Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ‘Genç bir nüfusa sahibiz, bu nedenle gençlik kollarımıza büyük iş düşüyor. Sizler gençlerin temsilcisisiniz.  Genç  kardeşlerimize, ulaşmak, sorunlarını çözmek, dertlerine derman olmak gençlik kollarımızın görevi. Bu nedenle gençlik kollarının hizmetleri çok önemli.’diyerek sözlerine şöyle devam etti ‘Yarın bu partinin başında sizler olacaksınız. Siyaseti gençlik kollarında tecrübe ederek öğrenmek bulunmaz bir fırsat. Pek çok siyasi partide bizim gençlik kollarımız kadar bile bir yapılanma yok.’dedi.

Yerel Yönetimlerde daha fazla genç

Civelek AK Parti olarak gençlere ve gençlik kollarına çok önem verdiklerini dile getirerek ‘Seçilme yaşını 25’e çekmemiz gençlere ne kadar önem verdiğimizin en büyük göstergesi. Şu an TBMM’de genç milletvekillerimiz görev yapıyor. Gençlerin enerjilerinden, heyecanlarından her yerde faydalanıyoruz. Yerel yönetimlerde, kendini yetiştirmiş daha fazla genç meclis üyesi arkadaşımızın görev almasını isteriz. Her zaman söylüyoruz, makamlar geçici. Bizim bıraktığımız makamlar gençlere kalacak, bunun içinde gençlerimizi yetiştiriyoruz. Belediye meclis üyeliği de bunun için uygun bir makam.’dedi.

‘Gençlerin ilerlemesinden gurur duyarım’

Geleceğin siyasetçilerini yetiştirdiklerini dile getiren Mahmut Civelek ‘Şu an pek çok gencimiz için, bu çocuk ileride çok başarılı bir siyasetçi olacak diye konuşuluyor. Büyükleriniz olarak sizlerin başarıları bizim gurur kaynağımız.’dedi.

‘AK Parti alıştığımız yanlışları düzeltti’

AK Parti’nin icraatlarına değinen Mahmut Civelek ‘AK Parti alıştığımız yanlışları düzeltti. Daha önce saatlerce hastaneler de kuyruk bekliyorduk, bu bir yanlıştı ve biz bu yanlışla yaşamaya alışmıştık. Şimdi internetten randevumuzu alıyor, saatimizde muayene oluyoruz. Bu sadece bir örnek, 11 yıldır yapılan projeler bir başlangıç, daha fazla hizmet için daha çok çalışacağız.’dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817