banner2779
banner2752
banner2750

CİVELEK : HERKES KENTİN HAVAALANINA SAHİP ÇIKSIN
 
Cengiz Topel havaalanından uçuşların hem ucuz hemde konforlu olacağını söyleyen AK Parti il başkanı Mahmut Civelek Ankara aktarmalı gitmekle buradan Sabiha Gökçen havaalanından direk gitmek arasında zaman farkının çok olmadığını vurguladı.

CENGİZ TOPEL`İ DİLLERİNE DOLADILAR

İl Başkanı Mahmut Civelek il binasında düzenlediği basın toplantısında bir çok konuya değindi.  Cengiz Topel Hava Alanı`nın yeniden uçuşlara başlamasına değinen başkan Civelek, “Cengiz Topel Hava Alanı`nı muhalefet dillerine dolamıştı. İl Başkanları toplantısında önümüze seçimle ilgili bir süreç konulmadı. Ama toplantının dilek temenniler bölümünde Cengiz Topel`i dile getirdim. Başbakanımız hemen devreye girdi. 2 Eylül tarihi itibariyle Cengiz Topel`den Ankara aktarmalı Türkiye`nin her yerine uçuşlar olacak. Başbakanımızın hemen olaya müdahil olması Kocaeli`ye verdiği önemi göstermiştir. Kocaeli teşkilatının gücü Cengiz Topel`de bir kez daha ortaya çıktı” dedi.

 

BURDAN 188 TL SABİHA GÖKÇEN'DEN 400 TL

Basın mensupları önünde Cengiz Topel Hava Alanı`ndan yeniden uçuşlara başlayacak olan Anadolu Jet firmasının internet sitesine giren başkan Mahmut Civelek, İzmit`ten Erzurum`a gidiş dönüş bileti alan bir kişi 3 saat 45 dakikaya Erzurum`a varıyorsunuz. Uçuşun maliyeti ise 188 liraya gidiyorsunuz. 25 dakikada hava alanına gidişi eklersek 4 saat 15 Erzurum`da olabiliyoruz ” açıklamasında bulundu. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Hava Alanı`ndan Erzurum`a bilet alan Civelek, “Sabiha Gökçen`den Erzurum`a aktarmalı gidiş dönüş 400 liraya mal oluyor” şeklinde konuştu.

 

UÇUŞ ÜCRETLERİ SABİT OLACAK

Herkesi şehrin hava alanına sahip çıkmaya çağıran Civelek, “Buradan uçuşlar haftada dört gün olacak. Ancak uçak dolduğunda hemen yeni seferler konula bilecek. Sabiha Gökçen`de uçak biletlerinin fiyatı her zaman değişe biliyor. Ancak Cengiz Topel`den uçuşların fiyatı sürekli olarak sabit olacak. Tek gidişler 99 lira gidiş dönüş 188 lira olacak. Aktarmalarda Ankara`da bekleyen müşteriler için Anadolu Jet`in tesislerinde ücretsiz kafeterya ve dinlenme alanlarından yararlana bilecek” ifadelerine yer verdi. 

 

KAVŞAKLAR İÇİN NET TARİH VERDİ

Yapılan kavşak çalışmalarının son durumu hakkında bilgi veren Civelek, “Suadiye köprülü kavşağı 30 Ekim`de bitecek. Yahya Kaptan Kavşağı`nın bitiş tarihi 13 Ocak, Kandıra Kavşağı 15 Ekim`de bitecek. Projelerde bir aksama yok.Kandıra Kavşağı`nda işçiler çalışıyor. Körfez Döküm Kavşağı`nın bitiş tarihi 30 Eylül`de bitecek. Körfez Petkim Kavşağı bitmiş halde. Çalışır durumda. Sadece çevresine dikilecek ağaçlar kaldı. Kandıra Kerpe yolu bitti. Keşke bunları CHP`nin kendisini göstermeye çalışan milletvekili ve başkanları da bunları görse. Goodyear Sapağı`na battı çıktı ve Ömer Türkçakal Bulvarı`na trafik ışıklarını kaldıracak projeler yapacağız” dedi. 

 

DERİNCEDE’Kİ ASKER HASTANESİ DEVRİ HIZLANACAK

Sağlık alanındaki yatırımlar konusunda konuşan Civelek, “Derince Asker Hastanesi`nin boşaltılarak Derince Eğitim Araştırma Hastanesi`ne dahil edilmesi konusunu Başbakanımızla görüştük.  Yeni Kocaeli Devlet Hastanesi`nin ihalesi yapılmak üzere. Sağlık Bakanımızla Çarşamba günü görüşme yapacağız Kocaeli Devlet Hastanesi başta olmak üzere sağlık yatırımlarını değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751