CİVELEK KÖRFEZ’DE ADAY ADAYLARINI TOPLADI

AKP Körfez İlçe Teşkilat binasında aday adaylarını toplayan Mahmut Civelek, basına kapalı olarak yapılan toplantıda siyasilerin gelişmelerle ilgili sorularına cevap verdi. Toplantıya İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, il ve ilçe yöneticileri ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldılar. Parti yönetiminin yanısıra, aday adayları olan Engin Koyun, Yunus Pehlivan, Faruk Denli, İsmail Baran, Yusuf Şanlı, Aynur Vergili, Sinan Barış Kaya, Cihat Demirok, Öznur Gökkaya, Ali Çakır ve Hayati Aydın salonda yer aldılar.

ENGİN KOYUN’A TEŞEKKÜR

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez’de yeniden seçimi alacaklarını söyleyerek, ‘’Daha önceki çalışmalarda fedakarlık gösteren bir arkadaşımız bugün ilçe başkanı oldu. Körfez’de böyle bir ekibi kuran Engin Koyun’a teşekkür ederim. İlçe yönetiminin istifasını aldık, fakat uygulamaya koymadık. Cuma gününden sonra arkadaşlarımız 30 kişilik yeni listeyi yapıp, yönetimi belirleyecekler. Yeni listede yorulan arkadaşların yerine görev almak isteyen arkadaşlar ilave olacak. Aday belirlendikten sonra bu kez seçim kazanmaya yönelik çalışmalarla devam edeceğiz’’ dedi.

Toplantının kalan bölümü basına kapalı yapıldı. Bu bölümde aday adayları sorunlarını ve öğrenmek istediklerini Civelek’e sorup ilettiler. Daha sonra toplantıya katılanlar Kızılkaya Restaurant’ta yemek yediler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.