Civelek : Pehlivan'ı Tebrik ediyorum

Körfez'de çeşitli programlara katılan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek,Körfez Belediyesi hizmet binasını gezdi.Belediye binasını çok beğendiğini belirten Civelek uzun yıllar hayırlı hizmetler diledi.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun,il ve ilçe yöneticileri,meclis üyeleri ile birlikte Körfez'de ilk olarak kahvaltıda esnaflarla bir araya geldi. Uysal Pastanesinde yapılan toplantıya; Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe,Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Gökbayrak,Yarımca Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Alaattin Alpergin ve esnaflar katıldı.Toplantıda Körfez'de iş hayatı ile ilgili görüşmeler yapıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve beraberindekiler daha sonra vatani görevini yaparken şehit düşen Okan Duman ve Erdoğan Çöpoğlu'nun ailelerini ziyaret ettiler.

 

Şehit ailelerine yapılan ziyaret sonrası Körfez Belediyesine geçen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun,il ve ilçe yöneticileri ve meclis üyelerini Körfez Belediye Başkanı Yunus  Pehlivan makamında ağırladı.Başkan Pehlivan konuklarına çalışmaları hakkında bilgi verdi.Pehlivan "Tüm birimlerimizi bu binaya topladık.Eski binamızı üniversiteye devrettik.Oraya Türkiye'de ilk olan bir bölüm açılacak.Dört yıllık eğitim veren Ulaşım,Deniz Ulaşımı ve Lojistik bölümü için Kocaeli Üniversitesi YÖK'e müracaat etti.Binanın 2 milyon dolarlık bir masrafı var.Bunu da Dubai Ports World  firması üstlendi." dedi.Pehlivan "Belediye binamızın hemen arka tarafında iki katlı otopark çalışması,ön tarafında battı-çıktı çalışması hızla ilerliyor.Battı-çıktı çalışması tamamlanınca Mimar Sinan ve Hacı Osman Mahalleleri hemzeminde bağlanacak.Tüm bu çalışmaları yaz aylarında tamamlayacağız" diye konuştu.Hereke'de yapımı süren düğün salonu,Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisi, meydan çalışmalarından da bahseden Başkan Pehlivan daha güzel bir Körfez için tüm gücümüzle çalışıyoruz dedi.

 

Belediye binasını gezen ve binayı çok beğendiğini ifade eden il başkanı Civelek,Başkan Pehlivan'a şahsınızda tüm ekibinize hayırlı olsun temennisinde bulundu.Civelek "Mimari olarak,iç ambiyans olarak çok güzel bir ortam oluşmuş.İnşallah bu binada Körfez'e çok güzel hizmetler üretirisiniz.Sizi ve ekibinizi kutluyorum." dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817