Civelek: “Risk yok oyumuz yükseliyor”
 Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, her hafta pazartesi günü olduğu gibi, bugün de parti il binasında güncel konularla ilgili görüşlerini açıkladı. Civelek 17 Aralık’ta başlayan sürecin etkilerinin devam ettiğini belirtti, “Milletimiz yaşananları çok iyi değerlendiriyor. Oyumuz eksilmiyor, tam tersine artıyor. 30 Mart seçimleri için ilimizde hiç risk görünmüyor” dedi.

ADAYLAR BİRAZ GECİKTİ

Ak Parti İl Başkanı, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının biraz geciktiğini, ancak bunun sorun olmayacağını belirtti, şunları söyledi: “Başbakan’ın Japonya dönüşünde 10 gün içinde adaylarımız açıklanır. Bütün hazırlıklarımız tamam. Hemen bütün ilçelerde çalışmalara başlayacağız. Her ilçede en fazla oy alacağımız adayla yola devam edeceğiz.”

İZMİT’TE DE ÖNDEYİZ

Mahmut Civelek, yapılan son anketlere göre, İzmit ilçe sınırları içinde de AKP’nin en yakın rakibinden 10 puandan fazla önde olduğunu söyledi. Civelek, “Anketler bizim açımızdan hiç risk olmadığını gösteriyor. Ama rehavet içinde değiliz. Hedefimiz en fazla oyu alarak, Kocaeli’de 13-0 yapmaktır.” dedi.

HASTANE VE KAVŞAKLAR

Ak Parti İl Başkanı, basın toplantısında büyük projelerle ilgili şu bilgileri verdi:”Kocaeli Devlet Hastanesi yeni binası için, ihaleye itiraz süresi bugün bitiyor. İhale sonuçlanınca hemen temel atılacak. Kandıra ve Dilovası Devlet Hastaneleri şubat ayında hizmete açılacak. Gebze Fatih Hastanesi yeni binası temel aşamasında. Cephanelik’teki Şehir Hastanesi için proje değişikliği yapılıyor. Başbakanımız mitin için geldiğinde temelini atarız. Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı’nı 15 Ocak’ta açacağız. Kandıra kavşağı da şubat ayında tamamlanacak.”

DUA ORDUSU ÇOĞALIYOR

Ak Parti İl Başkanı Civelek AKP’ye yolsuzluk etiketinin yapışamayacağını, halkın olup bitenleri çok iyi değerlendirdiğini de söyledi, “Milli iradeye saldırıyorlar. Hedefleri 30 mart seçimleri ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Cemaate yakın arkadaşlarımız bizden ayrılmayacaktır. Hizmet sevdalıları ile her zaman beraberiz” dedi. Civelek, 8 Ocak’ta Karamürsel, 9 Ocak’ta Körfez, 10 Ocak’ta Gebze, 11 Ocak’ta Çayırova Danışma Meclisi toplantılarının yapılacağını da açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817