Civelek; Şimdi çalışma zamanı
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova İlçe Başkanlığı devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, “Artık kongre geride kaldı genel seçime hazırlık yapmamız lazım, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yürüyecek olan Ak kadro oluştu bundan  sonraki tüm toplantılarımız çalışma toplantısı olacak” dedi.

ALLAH GELECEĞİMİZİ DE GEÇMİŞİMİZ GİBİ BAŞARILI KILSIN

AK Parti 5. Olağan Kongre Süreciyle Birlikte Çayırova İlçe Başkanlığında değişim kararının ardından ilçede devir teslim töreni yapıldı. Törende konuşan eski İlçe başkanı Nazmi Özmen, Allah geleceğimizi de geçmişimiz gibi başarılı kılsın inşallah, siyasette hayat gibi bir yerlerde son buluyor, Cumhurbaşkanımız kongre yaptığı konuşmada bu bir elveda değil fatihadır demişti, bizim partimizde küstün darıldım yok, dün olduğu gibi bugünde partimize büyüklerimiz ne görev verirlerse elimizden geldiğince başarılı bir şekilde yerine getirmek üzere çalışırız” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZIN SEÇİMLERDE  KARŞILIĞINI ALACAĞIZ

Özmen’den sonra konuşan İlçe Başkanı Zafer Kılıç, bu görevi bana layık gören herkese çok teşekkür ediyorum, Nazmi Özmen ile çok güzel bir kongre süreci geçirdik,çayırova örnek oldu,Nazmi Başkanla Bir dönemde çalışma fırsatı bulduk,başkanımızın bayrağı bıraktığı yerden dada yukarılara çıkarmak için elimizde geleni yapacağız,büyüklerimiz örnek tutum ve davranışları ile bize çalışmalarımızda heyecan veriyor,bu görevi bize layık görenleri mahçup etmeden partimizin mutfağında yer alan herkesle çalışmalarımızı yürüteceğiz,ben ekibime güveniyorum,çok büyük bir aileyiz ve çalışmalarımızla seçimlerde bunun karşılığını alacağız,dedi.

NAZMİ BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYOR, ZAFER BAŞKANA BAŞARILAR DİLİYORUM

İl Başkanı Civelek ise yaptığı konuşmada, devir teslim bayrak törenimizi hayılara vesile olsun,Kongremiz AK Partiye yakışır bir ortamda geçti,geçtiğimiz kongrelerde listelerde olmayanlar bugün yönetimlerde bu yüzden diyoruz siyaset uzun soluklu bir iş,sabır edenler birileri kalkınca bir yerlere layık görülür ve görev verilir,önemli olan AK Partiye katkı sunmak ve üye olmaktır,Nazmi Başkanı ve Listelerde yer almayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum,belediye ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için kardeşlerimizle gecemizi gündümüze katarak çalıştık,sağolsunlar varolsunlar.Artık kongre geride kaldı genel seçime hazırlık yapmamız lazım, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yürüyecek olan Ak kadro oluştu bundan  sonraki tüm toplantılarımız çalışma toplantısı olacak,Zafer başkanımız ve ekibinin çalışmalarını göreceğiz,emeklerinden ve çalışmalarından dolayı Nazmi Başkana Teşekkür ediyor,Zafer Başkana Başarılar Diliyorum,dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 9 yıl önce

parti kuruldu kurulalı destek verdim.eğer siz milletvekili listesine girin oy verirsem namerdim!

banner2817