Civelek : Sizi gidi Sisi'ler Sizi
 CHP’nin Büyükşehir borçları ile ilgili eleştirilerine yanıt veren AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP’nin borçların kaynağını bildiğini söyledi. Eleştirilerinde Kılıçdaroğlu’nun Mısır ziyaretine değinen Civelek, “Sizi gidi Sisiler sizi. Darbe nostaljisi mi yapacaksınız?” dedi

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, il yönetim kurulu toplantısından önce kentteki hizmetler ve teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. SKM çalışmaları ve ilçelerde yapılan danışma kurulu toplantılarında seçime yönelik önemli çalışmaların planlandığını ifade eden Civelek, Yuvacık Barajı’nda su azalmasından dolayı Sapanca hattından üçüncü pompanın açıldığını kaydetti. Olimpiyatların Türkiye’ye verilmesine sevinenlere yönelik sert konuşan Civelek, “Sosyal medyada arsızlık yapıldı. Sevinç naraları atılarak kına yakıldı” dedi. CHP’nin kuruluş yıldönümüne değinen Civelek, tek dileklerinin CHP’nin memlekete fayda sağlayan bir parti haline gelmesi olduğunu kaydetti. 
 
KINA YAKTILAR
Faiz lobilerinin çirkin çalışmaları nedeni ile olimpiyatların alınmadığını belirten Civelek, hükümetin olimpiyatlar için büyük emek harcandığını kaydetti. Olimpiyatların kaybedilmesinden üzüntü duyduklarını ifade eden Civelek, “Bizim olimpiyatlara ev sahipliği yapma mücadelemiz devam edecek. Olimpiyatların kaybedilmesi bazı vatandaşlarımızı mutlu etmesi üzücü. Bazıları sevinç naraları atıp, kına yaktılar. Sosyal medyada arsızlık yaparak boy gösterdiler. Tarihte kendi millet ve ülkesine zarar veren piyonlar vardı. Bunlar onlardan bile arsız” dedi. 
 
DARBEDEN BİZ HESAP SORDUK
12 Eylül darbesinin 33’üncü yılına girildiğini ifade eden Civelek, “Gezi eylemcileri gibi o zamanda kandırılanlar oldu” dedi. Darbenin en büyük işkencesini o zamanın gençlerinin gördüğünü ifade eden Civelek, “O zaman o gençler birbirine kurşun sıkan gençler ölürken, onları kandıranlar ise içkilerini yudumluyor ve sigaralarını içiyordu. Türkiye o günleri unutmadı. O darbecilere hesap soran Ak Parti’nin kadrolarını oldu” dedi. 
 
ANCAK NOSTALJİ YAPARLAR
CHP’nin kuruluş yıldönümü kutlayan Civelek, “Bu memlekete fayda sağlamaları en büyük dileğimdir. Gerçi bugüne kadar görmedik” dedi.  CHP’nin Mısır ziyaretine değinen Civelek, “Sizi gidi Sisiler sizi. Biz sizi iyi biliriz. Bu sözler CHP’nin zihniyetini anlatıyor. Yapsa yapsa ancak nostalji yaparlar. Darbe günlerinin özlemini giderirler” şeklinde konuştu. 
 
BORÇLARIN KAYNAĞINI BİLİYORLAR
Büyükşehir Belediyesi’nin borçları ile ilgili CHP’lilerin eleştirilerine değinen Civelek, “Sanırım Kocaeli’de yakacak kına kalmadı. Sanki borçların kaynağını bilmiyor gibi davranıyorlar. Bir ticari hizmet, bir de boş borçlar vardır. Bu konuda en son konuşması gereken CHP’dir. Eskiden kalan borçları biz yapmışız gibi gösteriyorlar. Büyükşehir borçlarına bu kadar takacaklarına, darbe ve uzantılarına pirim vereceklerine halktan özür dilemeliler” dedi. 
 
STK’LAR BİRBİRİNE SAHİP ÇIKIYOR
Cengiz Topel ile ilgili odalara, sanayici derneklerine teşekkür eden Civelek, “Kocaeli’deki sivil toplum kuruluşları birbirilerine sahip çıkıyor ve her türlü hassasiyette bir araya geliyorlar. Kocaeli Kardeşlik Platformu’nun düzenlediği kardeşlik yürüyüşüne destek verdi. Onların bizim desteğine ihtiyaç olmadığını gördük. Çok kalabalık bir eylem yaptılar ve onları tebrik ediyorum” dedi. 
 
TARİHE SAHİP ÇIKIYORLAR
Cumartesi günü yapılan SKM toplantısına değinen Civelek, toplantıda önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmaları planladıklarını kaydetti. Çarşamba günü Kocaeli tarihi ile ilgili Büyükşehir ve İl Özel İdaresi’nin Sırrı Paşa Konağı’nda yapacağı basın toplantısına değinen Civelek, belediyelerin tarihe sahip çıkmasından memnuniyet duyduğunu kaydetti. 
 
SATRANÇ TURNUVASI 12 EYLÜL’DE
Büyükşehir Belediyesi’nin ilk yüze giren öğrencilere verdiği otomobili 3 öğrencinin hak ettiğini söyleyen Civelek, öğrencilere başarılar diledi. Dünya gençler Satranç Turnuvası’nın 12 Eylül’de The Ness otelde gerçekleştirileceğini ifade eden Civelek, “Büyükşehir Belediyesi’nin satranç için yaptığı çalışmalar bu turnuvayı kentimize getirmiştir. Belediyemiz 42 bin satranç takımı dağıttı. 27 Eylül’de bitecek olan turnuvaya 200 sporcu katılacak” dedi. Sapanca’dan üçüncü pompanın çalıştırıldığını ifade eden Civelek, Nazamgah Barajı’nın da bir ay sonunda su tutmaya başladığını kaydetti. 
 
 
Civelek’in tatlı telaşı 
 
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in kızı Özlem Civelek, 22 Eylül’de Lastik-İş Sendikası sosyal tesislerinde yapılacak düğünle Abdullah Kağanoğlu ile dünya evine girecek. Kızının düğünü ile ilgili soruları yanıtlayan Civelek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı tarihte Malatya’daki programı nedeni ile düğüne katılamayacağını belirtti. Düğüne 4-5 bin kişi arasında katılımın olmasını beklediklerini söyleyen Civelek, düğünlerde davetiye dağıtma işinin çok zor olduğunu belirtti. Düğünlerini sevdikleri dostları ile yapmak istediklerini söyleyen Civelek, “Eğer unuttuğumuz arkadaşlarımız, dostlarımız olursa bizi affetsinler. Gerçekten davetiye dağıtmak zor” dedi. 22 Eylül’de saat 14.00’de başlayacak olan düğüne AKP’nin üst düzey yöneticilerinin de katılması bekleniyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817