banner2779
banner2752
banner2750

ÇOCUK BAYRAMI KOCAELİ’NDE YAŞANIR
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle farklı ülkelerden dünya çocuklarını Kocaeli’nde bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleri Türkiye çapında ses getirdi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün çocukların bayramını kutladı.

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelili hemşehrilerimizin de sahip çıkması sayesinde bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiğimiz şenliklerimizle “Çocuk Bayramı Kocaeli’nde kutlanır” dedirtmenin haklı gururunu yaşıyoruz, dedi.

Dünyada çocuklara yönelik tek bayramı olan ülkenin Türkiye olduğunu vurguladığı mesajında Başkan Karaosmanoğlu, bu bayramın aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğünün de bir nişanesi olduğunu söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün üç coşkuyu bir arada yaşıyoruz;

Millî egemenlik coşkusu, bahar coşkusu ve geleceğimiz çocuklarımızın bayram coşkusu…

23 Nisan vesilesiyle dünyanın dört bir yanından çocuklar bir araya geldiler.

Güzel Kocaeli’mize konuk oldular. Bizim çocuklarımızla tanışıp kaynaştılar. Geleceğe barış köprüleri kurdular. Barışı, sevgiyi, güzelliği paylaştılar. Burada yeni dostlar edindiler.

Böylece geleceğin dünyasını inşa ediyorlar…

Bu organizasyon aynı zamanda geleceğe yapılmış çok büyük bir yatırımdır. SEKAPARK’ta Kocaeli Bilim Merkezi’ndeki etkinliklere, bütün hemşehrilerimi davet ediyorum.

Ayrıca 23 Nisan Cumartesi yani bu akşam, Yahyakaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki uluslararası gala gösterimize de bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Bu yıl ‘bilim’ temasıyla gerçekleştirdiğimiz şenliklerimizde Türkiye’nin en yeni ve büyük bilim merkezi olan Kocaeli Bilim Merkezi’nde çocuklarımız eğlenirken öğrenecek, pek çok bilimsel deneyi kendileri gerçekleştirecek ve asırlarca dünyaya öncü ve örnek olan Türk-İslâm bilginlerini tanıyacaklar.

Kocaeli Bilim Merkezi’ndeki etkinlikler kapsamında kukla gösterileri, uçurtma atölyesi, planetaryum, cam boncuk üfleme, ponny kulübü, 12 boyutlu sinema, kırmızı tren, balon şov ve bir çok etkinlikle çocuklarımız buluşuyor.

Kısacası sloganımızdaki gibi; ‘dünya küçük, festival büyük’ Haydi çocuklar bu festivali doya doya yaşayın. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751