banner2779
banner2752
banner2750

ÇOCUK BEZİ CİNAYETE SEBEP OLUYORDU

Alınan bilgi ve iddialara göre, isminin Abdullah olduğu öğrenilen ve binaya yeni taşınan şahıs bahçeye çöp attı. Aralarında çocuk bezi de olan çöplerin bahçeye atılması nedeniyle daha önce de aralarında tartışma geçen Selçuk Karabıyık, komşusunu yine uyardı. Bu sırada çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve elinde bıçakla sokağa çıktığı iddia edilen şahıs, saldırmaya başladı. İddialara göre diğer komşuların araya girmesiyle şahsın elindeki bıçak alındı. Bu sefer bir şiş elline geçiren şahıs, yine saldırmaya devam etti ve Selçuk Karabıyık’ı alnından yaraladı.  Vatandaşların araya girmesiyle elindeki şişle kaçan şahıs kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen  ambulans Selçuk Karabıyık’a ilk müdahaleyi yaparken, polis soruşturma başlattı. Bu sırada, olayı duyup gelen Yunus Karabıyık, abisine saldıranları aradı ve güçlükle sakinleştirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751