Çocuk Fuarı’na ilk gün 65 Bin 49 ziyaretçi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’incisini düzenlediği 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı tüm coşkusuyla devam ediyor. 26 Nisan Cumartesi günü akşam saat 20.00’a kadar sürecek olan festival kapsamında oluşturulan Kocaeli Çocuk, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nı ilk gün 65 Bin 49 kişi ziyaret etti.

AİLELER FUARA AKIN ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali kapsamında 23 Nisan Çarşamba günü Kocaeli Uluslar arası Fuar Merkezi’nde Kocaeli Çocuk Eğitim, Eğlence Fuarı açıldı. Yoğun ilgi gösterilen Fuarda çocuklar Hayvanat Bahçesi’nden, Uçuş Simülatörüne, Fosil Sergisi’nden, Çocuk Tiyatrosuna, Oyuncak Müzesi’nden, Kukla Şovlara ve Model uçak yapımından cam üfleme sanatına kadar birçok etkinlikle doyasıya eğlendi.

BUBBLE SHOW VE MOROCCAN SİRKİ NEFES KESECEK

Öte yandan Fuar kapsamında düzenlenen Kocaeli 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali’nde heyecan ve eğlence dolu programlar yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de 24 Nisan Perşembe günü saat 13.00’te sahne alacak olan Dünyaca ünlü Moraccon Sirki. Bir diğer etkinlik ise saat 18.00’de sahne alacak olan “BUBLE SHOW “ Balonlarla gösteri olacak. Dün akşam düzenlenen programda Keloğlan Konseri yoğun ilgisi ile karşılaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817