ÇOCUK HIRSIZ YAKALANDI ÇALINAN PARA BULUNAMADI
ESNAF ODASI ESNAFIN PARASINA BİE SAHİP ÇIKAMIYOR!!!

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan görevli bayana ait çantayı çalarak, içindeki parayı alan çocuk hırsız yakalandı. Ancak, adliyeye sevkedilen A.C. yaşı küçük olduğu için serbest kaldı.

PARAYI YERİNE KİM KOYACAK?

Tütünçiftlik Atatürk Bulvarı’nda yer alan Körfez Esnaf ve sanatkarlar Odası’ndan, kimliği olaydan sonra tespit edilen 11 yaşındaki A.C. görevli bayan Kıymet Yılmaz’ın lavaboda olduğu sırada el çantasını çalmıştı. Çantanın içindeki odaya ait 4 bin lira ve Kıymet Yılmaz’a ait 800 lirayı alıp, çantayı atan çocuk polis tarafından kimliği belirlenince yakalandı. Ancak, yaşı küçük olduğu için adliyeye sevkedilen çocuk serbest bırakıldı.

ESNAFIN PARASI CEPTE TAŞINIYOR!

Polisin yaptığı aramada çalınan para ele geçirilemedi. Şimdi oda yetkililerinin çalınan para için çocuğun aileinden talepte bulunması bekleniyor. Bu arada, odanın gelirinin konulacağı bir para kasasının olmadığı ve toplanan paranın her gün bankaya yatırıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817