banner2779
banner2752
banner2750

ÇOCUK PARKI MI,  ÇOCUKLARA TUZAK MI?


Parkın yenilenmesi ve düzenlenmesi sırasında küçük çocukları düşünmeyen görevliler, sert plastik malzemeden imal edilen ve sivri uçlara sahip çit duvarla parkı çevrelediler.

Bu durumu gören mahalle halkı, parkın çocuk parkından çok girilmesi istenmeyen korunaklı alan gibi düşünüldüğünü belirterek, “Yarın burada bir küçük çocuk, hatta yetişkin ayağı kayıp düşerse sakatlanması, hatta hayatını kaybetmesi işten bile değil. Bu parka çok küçük çocuklar ve yine riskli olan yaşta ki çocuklar oynamaya geliyor. Park içinde, çitlerin yanında koşarken düştüklerinde bu mızrak gibi çitlerin yaralanmaya neden olması kaçınılmaz” dediler.

Mahalle sakinleri, bu sene içinde mahallede ki bir parkta bir çocuğun kolunun benzeri çit nedeniyle yarıldığını hatırlatarak, önlem alınmasını ve zarar vermeyecek bir çitin uygulanmasını istediler. Mahalle sakinleri, sivri uçların üzerini kapatacak bir parçanın konulmasıyla da  önlem alınabileceğini söylediler.

Çalışma yarım bırakılmış

Bu arada yapımı ve onarımı devam eden parkın, yürüme yolu yapılırken çalışmaların yarım kaldığını ve çalışan personelin malzemeleri alarak gittiklerini de belirtiyorlar. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilisinin uyarılmasına rağmen yürüyüş yolunu yarım bıraktıkları iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751