banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÇOCUK PARKINI ÇOCUKLAR BOYADI
İzmit Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve modern bir görünüm kazanan Cumhuriyet Çocuk Parkı İzmitli çocuklar tarafından boyandı.

 

Çocuklar İzmit Belediyesi’nin desteğiyle ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı gönüllülerinin rehberliğinde parkı boyadılar. Kendileri için hazırlanan parkı dilediklerince boyayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

 

İzmit  Belediyesi olarak çocuklara ve sanata önem verdiklerini hatırlatan Başkan Doğan, “Görsel eğitimin önemini hep vurguluyorum. Resim çizen ya da diğer sanat dalları ile uğrasan çocukların hayal dünyaları daha geniş olur. Ve bu çocuklar sosyal hayatta da başarılı olurlar. Çocuklara sosyal sorumluluk bilincinin aşılanması için aileler ve öğretmenlerle birlikte yerel yönetimler de üzerine düseni yapmalı” diye konuştu.

 

Fırçalar elerinden düşmedi

 

Kendi çizdikleri şekilleri boyayan ve dilediklerince renklendiren çocuklar, boya ve fırçaları biran olsun ellerinden bırakmadılar. Boyama sırasında parkta oynayan ve şarkılar söyleye çocuklar dilediklerince bir gün geçirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826