banner2779
banner2752
banner2750

ÇOCUKLAR DERSTE, VELİLER KÜTÜPHANEDE
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri’nde bilgi destek programından yararlanan öğrenciler sınıflarda ders görürken, onları bekleyen veliler de kütüphanede kitap okuyarak vakitlerini değerlendiriyor.

 

“BİLGİEVİ ÖZEL DERSHANE GİBİ”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 15 Bilgievi’nden birisi olan Akçakoca Bilgievi’ne kayıtlı öğrenciler, bilgi destek programlarının yanı sıra eğitici ve eğlenceli aktivitelerden faydalanıyor. Üçüncü sınıfta okuyan oğlunu, okuldan sonra Bilgievine getiren öğrenci velisi Hayriye Hanım, “Hiçbir ücret vermeden tüm derslerden yararlanıyoruz. Eğitmenler çocuklarla özel bir dershanedeymiş gibi ilgileniyorlar. Hem çocuklar, hem de bizim için faydalı etkinlikler oluyor. Ben ve çocuğum elimizden geldiğince bu etkinliklere katılıyoruz ve çok memnunuz” dedi.

 

“KIZIMI BEKLERKEN BURADA KİTAP OKUYORUM”

Öğrenci velisi Hafize Hanım, 2. sınıfta okuyan kızını her gün Akçakoca Bilgievi’ne getiriyor. Etüt derslerine giren kızını beklerken, zamanını veli kütüphanesinde geçiren Hafize Hanım, “Bilgievinin kütüphanesi çok zengin. Her yaşa göre kitap var. Burada çocuklarımızı beklerken zamanımızı kitap okuyarak değerlendiriyoruz. Buradan, çocuğum da ben de evimizde bulunmayan kitapları evde okumak üzere alabiliyoruz. Bunlar bence çok iyi hizmetler, tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

“KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANIYOR”

Öğrencisi, Bilgievinden faydalanan velilerden birisi de Zeynep Ercan. Zeynep Hanım, ikinci sınıfta okuyan torununu okul çıkışında her gün Bilgievi’ndeki etütlere getiriyor. Torununu veli kütüphanesinde bekleyen Zeynep Hanım, “Burada torunumu beklerken aradaki zamanı kitap okuyarak geçiriyorum. Her istediğimiz kitabı bu kütüphanede bulabiliyoruz. Torunum burada kitap okuma alışkanlığı kazandı ve okuma hızını geliştirdi. İstediği kitabı alıp evde okuyabiliyor. Bu imkânları bizlere sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751