ÇOCUKLAR, DOĞAN’A ENERJİ VERİYOR

Türkiye’nin ilk çocuk doktoru belediye başkanı olan Doğan, Yenişehir Mahallesi Konak Sokaktaki anaokulu ziyaretinde çocuklarla çocuk olup, keyifli anlar geçirdi.

Küçükşeyler Anaokulu Müdürü Esra Ülçetin’den çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Doğan, sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet edip,  onlarla boyama etkinliği yaptı. Doğan “çocuklar enerjime enerji katıyorlar” dedi.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖNEMLİ

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Doğan “ okul öncesi eğitim çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Kreşler ve anaokulları, çocukları okul yaşamına, yani dış hayata hazırlayan hem zihinsel hem de psikolojik desteğin gerekli olduğu kurumlardır. Sağlam bir temelle okul eğitimine başlayan çocuklar ilerleyen süreçte de bu temel üzerinden başarıya ulaşır. Bundan 10-15 yıl öncesinde İzmit’te okul öncesi eğitimi yok denecek kadar azdı. Bugün çok şükür övünerek, sevinerek söyleyebilirimki artık bütün yavrularımız okul öncesi eğitim alabiliyorlar.  Yavrularımız bizim geleceğimiz. Bunu bilen bir belediye ve belediye başkanı olarak onların gelecekte sağlıklı, mutlu, bilinçli, çalışkan bireyler olması için  ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yavrularımız, bizim yarınlardaki güvencemizdir” şeklinde konuştu. Karşılarında başkan amcalarını görmenin şaşkınlığını yaşayan minikler, keyifli anlar yaşadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817