Çocuklar Hem Eğlenecek,  Hem De Ders Alacaklar

Çocuk kulübüne katılan 7 ve 14 yaş arasında ki öğrenciler, hem ders yapıp eğitim alacaklar, hem de çeşitli zeka oyunları ve aktivitelerle eğlenecekler.

Körfezkent karşısında Migros yanında faaliyete başlayan Körfezkent Çocuk Kulübü, bu alanda uzman olan İrfan Ayar ve eşi Elif İncir Ayar tarafından işletilecek.

Çalışan anne ve babalar tarafından açılması dört gözle beklenen, okul sonrası çocukların eğitim görüp, aileleri gelene kadar vakitlerini değerlendirecekleri Körfezkent Çocuk Kulübü’nde, satranç ve benzeri zeka oyunları ile çocuklar eve gidiş saatine kadar zamanlarını değerlendiriyorlar.

Çocuklara, oyunun yanı sıra verilen ödevlerin yapılmasında, derslerinde yardımcı olan İrfan ve Elif Ayar, çocukların geleceğe hazırlanmalarında önemli bir görevi üstlendiler. Oyun bahçesi ve dersliklerin yer aldığı Çocuk Kulübü, bölgede beklenen bir hizmet boşluğunu da doldurmuş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817