ÇOCUKLAR İSTEDİ BELEDİYE YAPIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle gezilerinde mahalle halkının yanı sıra çocukların isteklerine ve taleplerine de cevap vererek minik gönülleri fethediyor. Başkan Baran, İlimtepe’de incelemelerde bulunduğu sırada 3. Etap’taki basket sahasındaki çocuklar Başkan Baran’ın yanına gelmiş, tel çitlerin eskimesi ve bazı bölgelerdeki eksiklik nedeniyle toplarının dışarı kaçtığını belirtmişti.

ÇİTLER YENİLENDİ

O gün çocuklara çitlerin yenilenmesi noktasında söz veren Başkan İsmail Baran’ın talimatları sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta içinde bölgedeydi. Eskiyen tel çitler ekipler tarafından yenilenirken, eksik bölgelerde de çalışma tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki spor sahalarında da çalışmalara başlanacağını ve belirli periyot çerçevesinde tamamlanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817